Këshillat e çdo mikeshe të ngushtë pas një ndarjeje nga partneri!

vovalbania September 03, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Këshillat e çdo mikeshe të ngushtë pas një ndarjeje nga partneri!

Nisur nga natyra e secilit prej nesh, ndarja nga i dashuri të sjell një ndjenjë plogështie, vetmie dhe mbyllje në vetvete. Por si e shikojnë atë të tjerët, shoqet e ngushta, që gjithmonë janë aty kur të duhen? Në fakt, gjithçka që thonë, as vetë nuk e besojnë, megjithatë shoqet e kanë gjithmonë një të mirë, të duan njësoj edhe pas ndarjes. Frazat që ato përdorin më shpesh janë: “Nuk do të gjejë më mirë se ti”;”Do gjesh më të mirë”;”Më vonë do i kujtosh të gjitha këto dhe do qeshësh”; “Është koha të shijosh lirinë”;”Do të pendohet.”

Ndarjet rrallëherë janë të lehta dhe shpesh ka shumë për të menduar pasi të jeni sërish beqar. Ndoshta më e vështira nga të gjitha, megjithatë, është të kuptosh se sa kohë duhet të presësh për të dalë pas një ndarjeje. Nëse pyet një mik, ai do të të nxisë që të kthehesh menjëherë atje. Nëse pyet dikë tjetër, ata do të thonë se është më mirë të presësh të paktën gjashtë muaj.

Kur është fjala për ndërprerjen e një lidhjeje dashurie, qarja e vazhdueshme dhe dëgjimi i këngëve romantike prej një kohe të gjatë janë shndërruar në demode. Ankesat e vazhdueshme dhe bisedat për ish-të dashurin nuk janë e vetmja mënyrë për ta harruar atë. Ja disa mënyra të cilat do t’u ndihmojnë ta harroni ish-të dashurin tuaj.

Asnjëherë nuk mund të presësh që jeta të jetë e thjeshtë. Ka raste kur është e vështirë të rikrijosh një marrëdhënie me dikë që është larguar nga jeta jote. Kjo është veçanërisht e vlefshme nëse keni një dashuri të fortë për personin tjetër. Për shkak se nuk jeni më me personin tjetër, dashuria nuk zhduket menjëherë. Ndonjëherë ne madje bëjmë përpjekje për të lëvizur nga njerëzit që na lanë, por është vërtet e vështirë për shkak të diçkaje rreth tyre. Megjithatë, përveç veprimeve të tyre, edhe shenjat e tyre të zodiakut kanë një ndikim të rëndësishëm në mënyrën se si ato zhvillojnë tiparet e tyre të personalitetit.

 

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58381 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE