Kur do ta shohim sërish në publik familjen mbretërore pas funeralit të Elizabeth?

vovalbania September 22, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Kur do ta shohim sërish në publik familjen mbretërore pas funeralit të Elizabeth?

Funerali i Mbretëreshës Elizabeth të hënën, më 19 shtator, shënoi fundin e zisë publike dhjetëditore që ishte shpallur që nga dita e vdekjes së saj të papritur. Por zija për Mbretin Charls dhe pjesën tjetër të familjes do të vazhdojë edhe për 7 ditë të tjera.

Mbreti Charles III, Camilla dhe anëtarët e tjerë të familjes mbretërore do të vazhdojnë të mbajnë zi së bashku me stafin në rezidencat mbretërore, që do të thotë se ata nuk kanë gjasa të shihen në publik në ditët në vijim.

Vazhdon periudha e zisë për familjen mbretërore britanike

Kjo periudhë vjen pas një jave tepër të ngarkuar dhe të ngarkuar emocionalisht për familjen mbretërore.

Dhjetë ditët e fundit kanë qenë intensive si për mbretin ashtu edhe për pjesën tjetër të familjes mbretërore.

Kur do të kurorëzohet Mbreti Charles?

Një çështje shtesë që shqetëson shumë është se kur Mbreti Charles do të vendoset si monark.

Supozohet se kurorëzimi i Karlit nuk do të bëhet menjëherë, por do të kalojnë disa muaj pas shpalljes së tij.

Vlen të përmendet se Mbretëresha kishte hipur në fron në shkurt 1952, por kurorëzimi i saj u bë në qershor 1953, një vit më vonë. E njëjta gjë pritet të ndodhë edhe me mbretin Charles III. Ka shumë mundësi që Charles të kurorëzohet mbret më 2 qershor që do të jetë 70 vjetori i kurorëzimit të Mbretëreshës së ndjerë Elizabeth.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 51250 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE