Edhe gjyshërit bëjnë rock, dhe shumë të tjera në SNËH.

vovalbania November 21, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Edhe gjyshërit bëjnë rock, dhe shumë të tjera në SNËH.

Dita e hënë nuk mund të quhet e plotë kurrësesi pa emisionin e Top Albania Radio-s “Sot Nuk Është e Hënë” me komentet më interesante dhe tema të trajtuara nga Koloreto Cukali.

Koloreto Cukali
Dj Ankloe

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 26332 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE