Miti self-made: Ana dhe Aurora kanë diçka për t’i thënë…

vovalbania December 16, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Miti self-made: Ana dhe Aurora kanë diçka për t’i thënë…

E ftuar në emisionin e Anna Shkrelit, “Çdo gjë është ashtu si duket” këtë javë ka qenë aktivistja, Aurora Birbilaj. Një diskutim mjaft interesant ku fokusi ka qenë jo vetëm tek bullizmi në punë por edhe tek miti self-made apo tek metoda e duhur e vendimmarrjes me pjesëmarrje.

Anna Shkreli
Roi Dj
Aurora Birbilaj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 41792 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE