A duhet duruar dhuna verbale në punë? Aurora dhe Ana ndajnë eksperiencat personale…

vovalbania December 16, 2022 45 nuk lexohet 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
A duhet duruar dhuna verbale në punë? Aurora dhe Ana ndajnë eksperiencat personale…

E ftuar në emisionin e Anna Shkrelit, “Çdo gjë është ashtu si duket” këtë javë ka qenë aktivistja, Aurora Birbilaj. Një diskutim mjaft interesant ku fokusi ka qenë jo vetëm tek bullizmi në punë por edhe tek miti self-made apo tek metoda e duhur e vendimmarrjes me pjesëmarrje.

Anna Shkreli
Roi Dj
Aurora Birbilaj

 

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 19336 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE