Këto shenja të Horoskopit nuk do t’ju ndihmojnë nëse nuk përfitojnë diçka nga ju

vovalbania December 17, 2022 54 nuk lexohet 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Këto shenja të Horoskopit nuk do t’ju ndihmojnë nëse nuk përfitojnë diçka nga ju

“Çfarë kam për të fituar?” Ky do të jetë mendimi i parë që do të kenë këto shenja horoskopi sapo të shkoni t’i kërkoni ndihmë. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se nuk do t’ju bëjnë një nder të vogël. Ata thjesht do të vënë interesin e tyre mbi gjithçka tjetër. Le të shohim se për cilat tre shenja të zodiakut po flasim dhe cilat duhet të mendoni dy herë apo edhe tre herë përpara se t’u drejtoheni atyre për ndihmë.

Binjakët

Binjakët, dijeni se nëse shkoni t’i kërkoni ndihmë, ai do t’i përgjigjet kërkesës tuaj. Por merrni të mirëqenë se në fund të mendjes së tij ai tashmë do të mendojë se çfarë favori do t’ju kërkojë të ktheni. Do të jeni një derë tjetër që mund të trokasë, në çdo kohë dhe moment. Një i njohur apo mik më shumë nga i cili do të mund të kërkojë një shërbim ose që do të mund ta nxjerrë nga një situatë e vështirë.

Akrepi

Akrepi nuk bën kurrë asgjë rastësisht dhe. Ai nuk do të jetë zemërmadh nëse nuk ka diçka për të fituar edhe nga ju. Ndihma që do t’ju japë do të jetë proporcionale me “pjesën e fitimit” të tij. Sa më i vogël ose inekzistent, aq më pak ka gjasa që do t’ju ndihmojë. Ai as nuk do të shqetësohet nëse nuk ka diçka në këmbim për të. I ashpër apo jo, kështu është Akrepi.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 19411 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE