Kokoshkat para dhe gati për filmat më të mirë të Krishtlindjes për këtë sezon festash!

vovalbania December 17, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Kokoshkat para dhe gati për filmat më të mirë të Krishtlindjes për këtë sezon festash!

Edi dhe Edea ashtu si çdo javë na kanë njohur me filmin më të ri të Cineplexx, si dhe filmat me temë Krishtlindje.

Edea Demaliaj
Edi Hallaçi
Dj XXL

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58053 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE