Pse shqiptarët ‘duhet të kenë zili’ se Flaka Krelani mori pasaportën amerikane?

vovalbania December 20, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Pse shqiptarët ‘duhet të kenë zili’ se Flaka Krelani mori pasaportën amerikane?

Dita e hënë nuk mund të quhet e plotë kurrësesi pa emisionin e Top Albania Radio-s “Sot Nuk Është e Hënë” me komentet më interesante dhe tema të trajtuara nga Koloreto Cukali dhe Blerina Shehu.

Dj XXL
Koloreto Cukali
Blerina Shehu

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 52599 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE