Bursa 25/01/2023 – Wake Me Up

vovalbania January 25, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Bursa 25/01/2023 – Wake Me Up

Nëse dita juaj nis herët, Top Albania Radio e nis bashkë me ju. Çdo ditë mjafton një klikim për të dëgjuar dhe për të parë Almanakun, Horoskopin, Bursën, Thënien e Ditës, Fjalën e Ditës dhe Ditëlindjet.

Antiola Bame
Saix Dj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 32289 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE