Motivohuni me një album për çdo lloj stërvitjeje që bëni!

vovalbania February 08, 2023 0 koment 2 Mund të lexoni në minuta.
Motivohuni me një album për çdo lloj stërvitjeje që bëni!

Askush nuk flet në fakt se sa e vështirë është të qëndrosh i motivuar pasi entuziazmi të shuhet dhe është koha për t’iu përmbajtur çfarëdo plani fitnesi që keni hartuar në fillim të vitit. Kështu që pas një muaji, ne u kemi kërkuar disa prej atletëve tanë të preferuar të zgjedhin një album që “godet” në shenjë dhe ja se cilat janë ato:

1.”Reason To Smile” nga Kojey Radical

“Aftësitë më të vështira shpesh kërkojnë një mendje të qetë, në mënyrë që trupi të mund të japë intensitet pa mundim. Kështu që muzika duhet të përputhet. Arsyeja për të buzëqeshur nxjerr një besim të tillë, saqë është e pamundur të mos përdorësh të njëjtën energji në stërvitje.”

2.”Long Ambients 1: Calm. Sleep.” nga Moby

“Unë jam shumë i ndjeshëm kur bëhet fjalë për muzikën gjatë jogës,” thotë Matt Penman, një mësues yoga në Meka Bodyism holistic Wellness në Londër. “Unë lëviz në mënyrë mjaft dinamike, por me vetëdije, kështu që lista e këngëve duhet të ketë një fillim të ngadaltë, një puls për të marrë frymë, diçka me një ritëm inkurajues ose intensiv; pastaj një fund i rëndë. Nëse do të më duhej të zgjidhja një album dhe të dëgjoja vetëm atë për të gjithë praktikën, do të ishte “Moby’s Long Ambients 1: Calm. Sleep”. Perfekte për t’u çlodhur.

3.”Timewave Zero”  nga Blood Incantation

“Për vrapimin në shtigje, kohët e fundit kam dëgjuar Timewave Zero nga Blood Incantation,” thotë Ryan Willms, një trajner holistik dhe drejtor kreativ me bazë në Los Anxhelos. “Një mik më futi në këtë kolonë zanore ambientale që më pëlqen ta marr me vete. Më pëlqen shumë muzika që mund ta ndiej dhe e cila gjithashtu qetëson sistemin tim nervor. Më duket se ky album është një eksplorim pa kohë.”

4.”Magna Carta Holy Grail” nga Jay-Z

“Kur jam duke bërë stërvitje kam nevojë për energji të madhe dhe kur situata bëhet e vështirë, Magna Carta Holy Grail nga Jay-Z nuk dështon t’ju mbajë përpara,”-thotë Warren Whitely, trajner personal i famshëm dhe themelues i Hiit Shred With Woz. “E nis me ‘Holy Grail’, më pas ‘Picasso Baby’ dhe ‘Tom Ford’.

5.”Actual Life 3″ nga Fred Again

“Albumi i përsosur i vrapimit në distanca të gjata duhet t’ju mbajë të angazhuar dhe të përqendruar ndërsa futeni më thellë në vrapimin tuaj,” thotë Jay Revan, vrapues dhe trajner në distanca të gjata në Third Space. “Actual Life 3 nga Fred Again është perfekt pasi ka një përzierje të këndshme të ritmeve të ngadalta dhe të shpejta. Ky album funksionon mirë pasi ka ritme më të ngadalta kur jam në rikuperim dhe ritme më të shpejta kur jam duke shtyrë ritmin. ”

6.”Rocky IV: Original Motion Picture Soundtrack”

“Albumi i kolonës zanore të Rocky IV më bën të kaloj çdo stërvitje në boks,” thotë Ramon Perez, trajner në BXR London dhe themelues i Camp Lion Fitness. “Nga rrahjet e zemrës në 170 rrahje në minutë, shfaqet “No Easy Way Out” nga Robert Tepper. Më jep një shpërthim energjie dhe në atë moment”.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 26372 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE