25-vjetori i Top Albania Radio ndihet në çdo rrugë të Tiranës!

vovalbania February 15, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
25-vjetori i Top Albania Radio ndihet në çdo rrugë të Tiranës!

Në 2 vitet e fundit Top Albania Radio numëron dhjetra mijëra dëgjues në minutë në sinjalin e saj analog, digjital dhe online. Ka një APP par execlance në të cilin mund të dëgjohen mbi 35 podcaste ditore dhe javore, podcaste të cilat gjehen edhe në platformat më të mëdha globale si Spotify apo AppleMusic. Ka një kanal-televiziv YouTube i cili performon më mirë se të gjithë televizionet jo-kombëtare Shqiptare & Kosovare. Ka një revistë-online, një nga faqet më të vizituara shqiptare online të dy viteve të fundit për t’u informuar dhe argëtuar. Ka prodhimet e saj radiofonike & televizive. Kjo sa për të përmendur disa; Në thelb ajo është një radio – por në të vërtetë është shumë se kaq. Top Albania Radio është kthyer tashmë në një hub multimedial, një platformë e cila mund të krahasohet me radiot më të mira, prej së cilave dikur frymëzohej.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58056 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE