Luizi i del kundër familjes? Ja ultimatumi që jep këngëtari: Mbyllni menjëherë GoFundMe, mos përdorni…

vovalbania April 16, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Luizi i del kundër familjes? Ja ultimatumi që jep këngëtari: Mbyllni menjëherë GoFundMe, mos përdorni…

Sot në FanClub kanë dalë disa deklarata që Luizi ka dhënë posaçërisht për këtë emision lidhur me disa vendime të marra jashtë nga familjarët e tij.

Pasi u njoftua se familja e tij ka hapur një GoFundMe për të mbledhur të ardhura, ai u shpreh kategorikisht kundër.

“GoFundMe për mua? Po për çfarë? Do isha dakort sikur kjo iniciativë të përdorej, të përdorej imazhi im, që fondet të mblidheshin, që unë t’i mbledh e t’i dërgoj për një familje në nevojë, po për përfitime personale që t’i marr unë ato para, nuk pranoj në asnjë mënyrë.

Nuk dua të përdoret imazhi im as nga familjarët e mi e as nga asnjë. Nëse do jem pa shtëpi kur të dal, do kërkoj vetë. Të bllokohet menjëherë. Dy gjëra dua, merrni sa më shpejt instagramin tim dhe të mbyllet GoFundme,” tha Luizi.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 47625 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE