Luhaten monedhat e huaja, ja me sa shiten dhe blihen euro dhe dollari sot

vovalbania June 16, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Luhaten monedhat e huaja, ja me sa shiten dhe blihen euro dhe dollari sot

Sot, më 16 qershor 2023, dollari amerikan blihet me 98.6 lekë dhe shitet me 100 lekë.

Euro blihet me 107.4 lekë dhe shitet 108.3 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 124.8 lekë dhe shitet me 126.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 109.3 lekë, ndërsa në shitje me 110.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73.8 lekë dhe në shitje me 75.8 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme:

Luhaten monedhat e huaja, ja me sa shiten dhe blihen euro dhe dollari sot

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 48128 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE