“Mund të jesh e lumtur edhe pa burrë”, nuk do ta besoni se kujt do t’ia lërë pasurinë Zhaklin Lekatari

vovalbania June 16, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
“Mund të jesh e lumtur edhe pa burrë”, nuk do ta besoni se kujt do t’ia lërë pasurinë Zhaklin Lekatari

Një studim ka treguar se gratë pa një burrë në jetën e tyre janë më të lumtura.

Pikërisht kjo ishte edhe tema e emisionit “Shqipëria Live”, ku të pranishme në panel ishin gra dhe vajza nga fusha të ndryshme.

Mes tyre e ftuar ishte edhe opinionistja dhe gazetarja Zhaklin Lekatari e pyetur mbi raportin në çift ajo tha se mund të jesh e lumtur edhe vetëm pra pa një mashkull në jetën tënde.

Sakaq ajo tha se njerëzi janë të ndryshëm disa duan të krijojnë familje disa nuk duan është zgjedhje.

Gjatë bisedës gazetari i ka drejtuar një pyetje duke i thënë se të gjithë pasurinë që do fitosh kujt do t’ia lësh trashëgimi nëse nuk ke një familje.

Dhe Zhaklina i është përgjigjur se do t’ja lë maceve të saj ose do të bëjë një vepër bamirësie duke i dhuruar për fëmijët jetim.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 48128 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE