Një karrierë e suksesshme dhe një pasuri marramendëse, gjithçka që duhet të dini për Dwayne Johnson “The Rock”!

vovalbania August 02, 2023 0 koment 2 Mund të lexoni në minuta.
Një karrierë e suksesshme dhe një pasuri marramendëse, gjithçka që duhet të dini për Dwayne Johnson “The Rock”!

Mund të duket paksa çudi por vetëm në më pak se dy vite, vlera e pasurisë së aktorit të njohur Dwayne Johnson sipas Forbes është rritur ndjeshëm. Nga një vlerë prej 320 milionë dollarësh Dwayne e ka shumëzuar vlerën e tij neto me një diferencë të konsiderueshme në një periudhë kaq të shkurtër kohore. Ka pasur shumë sipërmarrje ku ai ka qenë pjesë dhe ka bërë disa nga marrëveshjet më fitimprurëse në shumë fusha të ndryshme jo vetëm në atë të filmit. Johnson jo vetëm që paguhet mjaft për punën e tij si aktor, ai gjithashtu ka shumë të ardhura të tjera që i sjellin pjesën më të madhe të të ardhurave të tij vjetore. Gjatë këtyre dy viteve, Dwayne Johnson ka fituar rreth 480 milionë dollarë nga të gjitha bizneset e shumta që ka.

Le të flasim për sipërmarrjet e tij jashtë filmave, nga ku Johnson fiton edhe shumicën e parave të tij. Kompania e tij e tekilës e quajtur Teremana, vlerësohet me 3.2 miliardë dollarë për shkak të shitjeve masive që ka bërë gjatë dy viteve të fundit. Nga kjo, Johnson zotëron një 30% të konsiderueshëm që vlen rreth 1 miliard dollarë para taksave. Por kjo është vetëm në shitje pasi Johnson ende nuk ka bërë ato të ardhura për t’i vënë në vlerën e tij neto të vlerësuar. Rock bëri gjithashtu një marrëveshje mjaft fitimprurëse me Under Armour dhe UFC për të sponsorizuar të gjithë atletët me veshje dhe pajisje stërvitore. Përkrahje të tjera përfshijnë marrëveshje me Apple, Ford, dhe ai ende merr honorare nga WWE. Plus, kompania e tij Seven Bucks Productions bën projekte të shumta në vit ku Dwayne as nuk përfshihet, por ai zotëron kompaninë. Pra, ai merr një përqindje të fitimeve të përgjithshme.

Me gjithë këtë të kombinuar, Dwayne Johnson ka edhe pagat që merr nga të gjitha rolet e tij në filma ndër vite. Nga 5.5 milionë dollarët fillestarë që mori për “The Scorpion King” deri në 22 milionë dollarë për film midis 2018 dhe 2022. Dwayne Johnson arriti në 50 milionë dollarë për rolin e tij në filmin “Red One” të Netflix, ku ai luan me Gal Gadot dhe Ryan Reynolds. Megjithatë, Johnson nuk ishte aktori më i paguar i vitit 2023. Ky titull shkon për Tom Cruise, i cili fitoi 100 milionë dollarë mbresëlënëse për rolin e tij në filmin e ri veror “Mission Impossible: Dead Reckoning Part 1”. Në total, Dwayne Johnson ka një vlerë prej rreth 800 milionë dollarë në vitin 2023, sipas Forbes.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 26332 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE