Pushuesit kthehen nga plazhet, trafik në rrugët e Shqipërisë, ja akset me më shumë ngarkesë

vovalbania August 13, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Trafik në Kasmil dhe Vuno, radhë të gjata makinash në bregdetin shqiptar

Për shkak të kthimit të pushuesëve nga zona e plazheve, aktualisht me trafik të rënduar eshte rruga interurbane Ksamil-Sarande apo Shkodër-Lezhë, duke filluar nga Balldreni deri në hyrje të Lezhës. Më poshtë do të japim të detajuara akset e ngarkuara nga trafiku bazuar në njoftimin e Policisë Rrugore.

Informacion perditesues mbi rruget dhe zonat me trafik te renduar:

Rruga interurbane Ksamil-Sarande me trafik te renduar.

Rruga interurbane Radhime-Vlore me trafik te renduar.

Rruga interurbane Lushnje-Kavaje, me trafik te renduar nga Zhame deri tek rrethrrotullimi i Rrogozhines.

Rruga interurbane Elbasan-Tirane me trafik te renduar nga dalja e Elbasanit deri tek rrethrrotullimi i Bradasheshit.

Rruga interurbane Kavaje-Durres, trafik i renduar nga mbikalimi i plepave deri tek mbikalimi i Serave ne Shkozet.

Rruga interurbane Shkoder-Lezhe, Shengjin-Lezhe dhe Lezhe-Lac, me trafik te renduar nga zona e Balldrenit deri ne fushe Milot.

Rruga interurbane Velipoje-Shkoder, me trafik te renduar nga Berdica deri tek ura e Bahçallekut.

Sherbimet e policise rrugore jane te vendosur ne pikat kritike per lehtesimin e levizjes ne rruget me trafik te renduar dhe gjithashtu kerkojne mirkuptimin e perdoruesve te rruges per zbatimin e te gjitha rregullave te qarkullimit rrugor me qellim parandalimin e aksidenteve rrugore gjate udhetimit.

Duke konsideruar ngarkesen e trafikut gjatë pas dites dhe në darkë, qe karakterizon ditën e dielë, nga zonat bregdetare ne drejtim te kryeqytetit, policia rrugore apelon per KUJDES te shtuar ndaj drejtuesve te mjeteve, qe te :

• Mos parakalojne mjetet kollone me trafik
• Te ruajne largesine e sigurise midis mjeteve
• Te tregojne durim ne rruget me trafik te renduar dhe te shmangin sjelljet dhe manovrat agresive me rrezik per veten dhe te tjeret.
• Te mos perdorin aparatin celular gjate drejtimit te mjeteve.
• Te sigurojne femijet nen moshen 12 vjeç me sistemet e posaçme te fiksimit
• Te njoftojne ne numrin e emergjencave 112 per çdo situate apo mjet qe cenon sigurine e levizjes ne rruge.

 

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 48128 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE