Austria ofron udhëtime hekurudhore falas për një vit, nëse bëni një tatuazh!

vovalbania August 27, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Austria ofron udhëtime hekurudhore falas për një vit, nëse bëni një tatuazh!

Ju mund të keni dëgjuar shprehjen në anglisht “there are no bad ideas”, që do të thotë”nuk ka ide të këqija”.

Por kjo ishte e vlefshme përpara se ministri i klimës i Austrisë të miratonte një fushatë për t’u dhënë njerëzve një vit transport publik falas nëse ata bënin tatuazh në trupin e tyre logon e kartës hekurudhore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KlimaTicket (@klimaticket)

Reagimi ishte i shpejtë, raporton Salzburger Nachrichten, pasi pjesëmarrësit e festivalit muzikor u ftuan ta ta kthenin mishin e tyre në një “simbol” të përhershëm për Klimaticket (“Bileta e klimës”), e cila zakonisht kushton pak më shumë se 1000 euro për udhëtime të pakufizuara me hekurudhë, autobus, tramvaj dhe metro.

Kjo përkthehet në rreth 1080 dollarë – ose, dy deri në pesë trajtime për heqjen e tatuazheve me lazer.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 42274 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE