Dashuria e vërtetë duhet të plotësojë këto 10 kërkesa

vovalbania February 25, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Dashuria e vërtetë duhet të plotësojë këto 10 kërkesa

Sipas Jung-ut, ne jemi të përçarë nga brenda, dhe kjo është arsyeja pse ne vazhdimisht kërkojmë Dashurinë, gjysmën tjetër të mollës sonë.

Dashuria është lëvizja psikike që bashkon dy njerëz duke krijuar një forcë të tretë: marrëdhënien. Nëpërmjet Dashurisë ne mund të njohim veten, njëri-tjetrin dhe botën.

Dashuria shpesh përjetohet në mënyrë pasive duke menduar vetëm për veten. Në realitet, dashuria e vërtetë duhet të ndërtohet së bashku me tjetrin me vetëdije dhe qëndrueshmëri.

10 mënyra për të kuptuar se partneri ju do vërtet

Dashuria e vërtetë ndodh në jetën e përditshme të ngjarjeve, në gjeste të vogla dhe në masat paraprake të çdo dite… dhe gjendet në faktet e dashurisë, në ngjarje reale, qofshin ato veprime apo emocione. Edhe pse çdo marrëdhënie është e ndryshme nga të tjerat, është e mundur të dallohen një sërë “shenjash” që na bëjnë të kuptojmë nëse historia që po jetojmë është ajo e “përgjithmonë”.

1.Kënaqësi e plotë

2.Bashkëfajësia dhe harmonia

3.Liria

4.Harmonia

5.Planifikimi

6.Evolucioni

7.Krahasimi konstruktiv

8.Vjen për t’u takuar

9.Reciprociteti

Burimi/ Revista Psikologjia

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58383 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE