Capital T ka një ditëlindje ndryshe nga të tjerët, reperin mund ta uroni në tre data të ndryshme!

vovalbania February 28, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Capital T ka një ditëlindje ndryshe nga të tjerët, reperin mund ta uroni në tre data të ndryshme!

Capital T ka mbushur 30 vite jetë por ditëlindja e tij është ndryshe dhe keni mundësi ta uroni në tre data të ndryshme.

Kjo pasi Trimi u lind me 29 shkurt dhe të lindurit në vitin e brishtë, kanë një ditëlindje ndryshe nga kushdo tjetër.

Kjo datë është vetëm një herë në katër vjet në kalendar, por për të festuar askush nuk pret katër vjet, pasi mund të zgjedhin 28 shkurtin apo 1 marsin.

Nuk e dimë se kur do e festojë artisti ditëlindjen, por ju mund t’ia uroni sot, nesër ose të prisni katër vite.

Deri tani ai nuk ka postuar ende asgjë në rrjetet sociale dhe ka mundësi që Capitali të jetë nga ata persona që e feston ditëlindjen më 1 mars.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 54530 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE