Top trendet e këpucëve të pranverës 2022 që duhet t’i blini që tani!

vovalbania February 28, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Top trendet e këpucëve të pranverës 2022 që duhet t’i blini që tani!

Po aq të rëndësishme sa dizajnet e reja të veshjeve, në koleksionet e markave të njohura që orientojnë trendet dhe modën janë edhe këpucët.

Pas dy sezoneve ku dizajnerët kujdeseshin pothuajse ekskluzivisht për këpuucët elegante, tendencat kryesore të këpucëve për pranverën 2022 janë gati për një kthim të madh në këpucët e përditshmërisë.

Ajo që na bie në sy jan sy janë platformat thuajse në të gjitha prurjet e reja.

Për ato që dëshirojnë të dalin përpara të tjerave më poshtë gjeni tendencat kryesore të këpucëve të pranverës 2022 – dhe blini të preferuarat tuaja.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 55520 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE