5 mënyra për të veshur shallin tuaj nga mëngjesi në mbrëmje gjatë pushimeve

vovalbania August 06, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
5 mënyra për të veshur shallin tuaj nga mëngjesi në mbrëmje gjatë pushimeve

Vendosni shallin nga mëngjesi në mbrëmje në mënyra të ndryshme. Ai është pjesa më thelbësore e festave. Kjo pasi sigurisht mund ta përdorni në shumë mënyra dhe të krijoni veshje të ndryshme në plazh, por edhe në daljet e mbrëmjes.

Mund të vishet mbi rroba banje, pantallona të shkurtra, xhinse dhe shkon pothuajse me gjithçka. Pra, është padyshim një blerje e mirë për verën.

SHIHNI 5 MËNYRA PËR TË VESHUR SHALLIN TUAJ:

Fustan mini

Një mënyrë shumë e thjeshtë për të veshur shallin është të lidhni majat pas qafës në një kryq dhe të keni një fustan mini.

5 mënyra për të veshur shallin tuaj nga mëngjesi në mbrëmje gjatë pushimeve

schedule10:14 – 6 Gusht, 2022

Vendosni shallin nga mëngjesi në mbrëmje në mënyra të ndryshme. Ai është pjesa më thelbësore e festave. Kjo pasi sigurisht mund ta përdorni në shumë mënyra dhe të krijoni veshje të ndryshme në plazh, por edhe në daljet e mbrëmjes.

Mund të vishet mbi rroba banje, pantallona të shkurtra, xhinse dhe shkon pothuajse me gjithçka. Pra, është padyshim një blerje e mirë për verën.

SHIHNI 5 MËNYRA PËR TË VESHUR SHALLIN TUAJ:

Fustan mini

Një mënyrë shumë e thjeshtë për të veshur shallin është të lidhni majat pas qafës në një kryq dhe të keni një fustan mini.

Fund i gjatë

Mënyra më e thjeshtë është ta lidhni rreth belit dhe të lini një të çarë në këmbë nëse dëshironi.

Minifund

Edhe nëse shalli është i gjatë, mund ta palosni përgjysmë dhe ta lidhni si një fund mini edhe me një sipër.

Top

Një shall, mund të krijojë topin perfekt. Ndërsa vishni rroba banje, mund ta rrotulloni dhe ta lidhni rreth shpinës.

Pa rripa

Shalll mund të bëhet një fustan pa rripa, ose një top pa rripa edhe mbi xhinset tuaja.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 41792 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE