Fruti që zëvendëson pilulat e viagrës si me magji…

vovalbania August 08, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Fruti që zëvendëson pilulat e viagrës si me magji…

Një studim mbresëlënës te meshkujt me probleme të mosfunksionimit erektil të fazave të para deri në mesatar rezulton në prova të qarta se lëngu i shegës përmirëson ereksionin, duke ofruar një bazë për kryerjen e studimeve të tjera të ngjashme. Disa vjet pas këtij hulumtimi fillestar në vitin 2007, studiues të tjerë po tërheqin vëmendjen te burrat “hiperaktivë” duke raportuar tre raste të burrave që morën pilulën e njohur blu së bashku me lëngun e shegës dhe përjetuan priapizëm, siç raportohet nga dietologët Konstantinos Xenos dhe Asteria Stamatakis në librin e tyre “Meet the Greek super foods”.

Shkencëtarët nga Universiteti Queen Margaret, Edinburg kohët e fundit zbuluan se lëngu i shegës rrit nivelet e testosteronit të pështymës, të reflektuar drejtpërdrejt në nivelet e testosteronit në gjak, si te burrat ashtu edhe te gratë, ndërsa përmirëson gjendjen shpirtërore, faktorë që përmirësojnë humorin për marrëdhëniet seksuale.

Sipas një studimi të fundit, viagra mund të dëmtojë shikimin. Ekspertët kanadezë zbuluan se marrja e rregullt e pilulës së zakonshme të disfunksionit erektil mund të rrisë rrezikun e tre sëmundjeve serioze të syve. Tre ilaçe të tjera për impotencën, Cialis, Levitra dhe Spedra u emëruan gjithashtu si shkaktarë të mundshëm të problemeve të syve. Ata zbuluan se medikamentet mund të shkaktojnë humbje të papritura të shikimit, shfaqje të njollave të lehta dhe të errëta ose ‘lotim’ te ata që i marrin.

Rritja e rrjedhjes së gjakut në organet gjenitale me pilula mund të pengojë furnizimin e syve, gjë që ekspertët sugjeruan se mund të jetë fajtori. Studiuesi kryesor Dr.Mahyar Etminan, një okulist në Universitetin e Kolumbisë Britanike, tha se njerëzit që përdorin ilaçet që zhvillojnë probleme me shikimin duhet të ‘kërkojnë kujdes mjekësor’.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 52590 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE