Gjethja që besohet se mund të tërheqë paratë si me magnet!

vovalbania August 10, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Gjethja që besohet se mund të tërheqë paratë si me magnet!

Gjethja e dafinës është një bimë që përdoret prej shekujsh në kuzhinë por edhe në kujdesin shëndetësor si një ilaç natyral. Sipas Feng shui, dafina ka veti magjike dhe besohet se mund të tërheqë para. Sipas besimeve të vjetra, nëse e mbani në portofol, do të tërhiqni pasuri.

Ekziston gjithashtu një besim se djegia e një gjethe dafine është një mjet për të pastruar energjinë në shtëpi, si dhe për të përcaktuar nëse ka energji pozitive apo negative në shtëpi. Një tjetër ritual i vjetër është të shkruani një dëshirë në një gjethe dafine.

Besohej se gjatë hënës së re ose të plotë, shkruhej një dëshirë në një gjethe dafine dhe më pas hidhet në zjarr për t’u djegur. Është e nevojshme të besohet se dëshira mund të përmbushet. Feng Shui, teknika e lashtë kineze, mund të aplikohet edhe në portofol.

Besohet se nëse mbani fatura, karta të përdorura, para të grisura dhe gjëra të panevojshme në to, atëherë ju tërheqni energji të keqe dhe një situatë të pafavorshme financiare. Nga ana tjetër, ka edhe sende që duhet t’i mbani gjithmonë në portofol.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 51250 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE