Top 5 albumet italiane që kanë kryesuar klasifikimin këtë javë!

vovalbania August 10, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Top 5 albumet italiane që kanë kryesuar klasifikimin këtë javë!

Muzika është një art i mrekullueshëm që fal vetëm qetësi dhe paqe. E kur bëhet fjalë për muzikë të mirë, në Top Albania Radio përmendim “Lancio”, emisionin radiofonik që promovon muzikën ndërkombëtare dhe atë shqiptare. Nën moderimin e Albana Ruçi, ky emision ka për detyrë vetëm t’ju informojë rreth muzikës së mirë dhe t’ju argëtojë sa më shumë.

E teksa përmendim informimin ne po ju njohim me pesë albumet që qëndrojnë në krye të klasifikimit në Itali për këtë javë. Bëhet fjalë për pesë albume shumë të suksesshme nga artistë të dashur dhe të pëlqyer në Itali që mund t’i ndiqni në renditjen më poshtë.

5. “ULTIMO” – SOLO

4.“BLANCO” – BLU CELESTE

3.“FEDEZ” – DISUMANO

2.“RKOMI” – TAXI DRIVER

1.“IRAMA” – IL GIORNO IN CUI HO SMESSO DI PENSARE

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 55508 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE