Dy psikologet tregojnë më shumë për librin e tyre mbi çrregullimet e shëndetit mendor!

vovalbania August 11, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Dy psikologet tregojnë më shumë për librin e tyre mbi çrregullimet e shëndetit mendor!

Të ftuara në “Live From Tirana” kanë qenë Manjola dhe Qerime Daçi, dy motra që ushtrojnë profesionin e psikologes. Së fundmi ato kanë shkruar dhe një libër lidhur me çrregullimet e shëndetit mendor për të cilin na kanë folur më shumë…

Albana Ruçi
Elios Shuli
Manjola Daçi
Qerime Daçi
Danko Dj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 52189 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE