Çfarë të shohim këtë javë në Cineplexx?! Njihuni me premierat e filmave!

vovalbania August 13, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Çfarë të shohim këtë javë në Cineplexx?! Njihuni me premierat e filmave!

Arta dhe Edi na njohim me sugjerimet mbi filmat më të rinj që po transmetohen këtë javë në Cineplexx. Ka diçka për të gjithë familjen, kështu që mos i humbni…

Arta Sinamati
Edi Hallaçi
Wizii Dj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 32925 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE