Ju prezantojmë me ‘top 5’ albumet italiane që kryesojnë për këtë javë!

vovalbania August 17, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Ju prezantojmë me ‘top 5’ albumet italiane që kryesojnë për këtë javë!

Muzika është një art i mrekullueshëm që fal vetëm qetësi dhe paqe. E kur bëhet fjalë për muzikë të mirë, në Top Albania Radio kjo shoqëruar së bashku me argëtimin dhe informimin nuk mungon kurrë!

E teksa përmendim informimin ne po ju njohim me pesë albumet që qëndrojnë në krye të klasifikimit në Itali për këtë javë. Bëhet fjalë për pesë albume shumë të suksesshme nga artistë të dashur dhe të pëlqyer në Itali që mund t’i ndiqni në renditjen më poshtë.

5.“BLANCO” – BLU CELESTE

4.“ULTIMO” – SOLO

3.“RKOMI” – TAXI DRIVER

2.“FEDEZ” – DISUMANO

1.“IRAMA” – IL GIORNO IN CUI HO SMESSO DI PENSARE

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 52593 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE