Këto nuanca në dhomën tuaj rrisin mirëqenien!

vovalbania August 17, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Këto nuanca në dhomën tuaj rrisin mirëqenien!

Ngjyra ka aftësinë e fuqishme për të ndikuar në mirëqenien tonë. Megjithatë, shumë prej nesh luftojnë për të zgjedhur një ngjyrë që ka një efekt vërtet pozitiv. Pra, cilat ngjyra e bëjnë një dhomë të ndjehet ‘e lumtur’?

1.Tonet e ngrohta me energji të lartë.

Në përgjithësi, tonet e ngrohta të së verdhës dhe portokallisë, livando dhe bluja e ngrohtë, si mëtrikja dhe e kuqja e ngrohtë apo roza e ngrohtë lidhen me lumturinë.

2.Blu qielli e ndritshme

Bluja ju afron më shumë me detin dhe qiellin, duke i ofruar shtëpisë tuaj një atmosferë ditësh të nxehta gjatë gjithë vitit.

3.E gjelbërta

E gjelbërta është një kënaqësi për t’u përdorur, ngjyra kryesore e natyrës. E gjelbërta është familja e përsosur e ngjyrave për të ofruar qetësi dhe për këtë arsye ka fleksibilitetin për t’u aplikuar në çdo dhomë në të gjithë shtëpinë, por është veçanërisht e mrekullueshme për dhomat e gjumit dhe dhomat e ndenjes. Simbolizon rinovimin dhe rritjen.

Cilat ngjyra shkaktojnë ankth? E kuqja mund të jetë ngjyrë tepër stimuluese, me shumë njerëz që e lidhin me rrezik ose paralajmërime. Për shkak të kësaj, është mirë të shmangni përdorimin e të kuqes. Cila është ngjyra më pozitive? Një nga ngjyrat më pozitive konsiderohet të jetë e verdha. Një nga nuancat më të bukura të pranverës, e verdha nuk shihet shpesh në ambientet e brendshme, por funksionon mirë për të dyja hapësirat energjike, ose e tonifikuar me ngjyra neutrale si një theks për ngjyrat e ndritshme dhe të lumtura.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 55520 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE