Marisa Karabeci

vovalbania August 17, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Marisa Karabeci

Marisa Karabeci, gazetare web-i pranë Top Albania Radio-s, që nga viti 2017. Ka mbaruar studimet Bachelor për Psikologji dhe Master për Marrëdhënie Publike. Pasioni për shkrimin është ajo që e plotëson dhe e mbush shpirtërisht. Marisa numëron mbi mijëra artikuj të prodhuar prej saj dhe gjithashtu ka një moto: “Lajmi është krijesa jote, trajtoje me dashuri dhe emocion”!

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 55520 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE