Hante shumë dhe u kthye në shqetësim për banorët përreth, “arrestohet” derri!

vovalbania August 17, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Hante shumë dhe u kthye në shqetësim për banorët përreth, “arrestohet” derri!

Një derr i uritur është kthyer në një problem shumë të madh për banorët që jetonin në zonën e Southtown të ​​Great Yarmouth, Norfolk. Derri ka shkatërruar gardhet rrethuese, aq sa banorët kanë kërkuar ndihmën e policisë. Një ngjarje kjo krejt e pazakontë për dy oficerët Joe Pike dhe Richard Bladon, të cilët u ngarkuan me detyrën që të gjurmonin derrin e uritur dhe ta merrnin në kujdesin e tyre.

Ata ishin përballur shpesh me keqbërës, por ishte hera e parë për ta që të arrestonin një derr. “Si oficer, ju mendoni se i keni parë të gjitha, por PC-të Joe Pike dhe Richard Bladon patën një përvojë të re të shtunën në mëngjes (13 gusht) pasi u thirrën për të shpëtuar një derrkuc të madh të zi që përtypet nëpër kopshte në zonën e qytetit të Jugut të Yarmouth’,- shkruan policia në raportin e saj.

Rikujtojmë se disa muaj më parë një lajm i padëgjuar më parë erdhi nga Sudani i Jugut, ku një lopë u arrestua për vrasjen brutale të një djali 12-vjeçar. Në një nga deklaratat më të çuditshme të policisë së bërë ndonjëherë, autoritetet e këtij vendi kanë konfirmuar se lopa e arrestuar mund të rrezikojë një kohë të gjatë në burg nëse shpallet fajtore. Policia ka konfirmuar se ka ndaluar lopën së bashku me pronarin e saj pasi kafsha dyshohet se sulmoi fëmijën pranë një ferme. Është raportuar se egërsia e sulmit ka qenë e tillë që fëmija është vrarë në çast. 

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 52640 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE