“Unë nuk kam përdorur drogë…”/Pas publikimit të videos reagon kryeministrja e Finlandës Sanna Marin dhe bën testin e drogës!

vovalbania August 20, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
“Unë nuk kam përdorur drogë…”/Pas publikimit të videos reagon kryeministrja e Finlandës Sanna Marin dhe bën testin e drogës!

Kryeministrja finlandeze, Sanna Marin, ka njoftuar se ka bërë testin e drogës pas publikimit të një videoje të zbuluar të saj duke kërcyer me miqtë e saj në një festë. Në një konferencë për media, kryeministrja Marin tha se ka bërë testin e drogës dhe se rezultatet do të jenë në dispozicion javën e ardhshme. Për të shuar të gjitha dyshimet Marin u shpreh se:

Edhe në vitet e adoleshencës nuk kam përdorur asnjë lloj droge. Unë me të vërtetë dëshiroj që njerëzit të mos i pretendojnë këto gjëra pa prova.

Kryeministrja finlandeze, Sanna Marin deklaroi se i ishte nënshtruar testit të drogës, mes kritikave në rritje pas shfaqjes së një videoje në të cilën ajo ishte duke kërcyer në një festë.  Të enjten u shfaq një video që tregonte Marin, 36 vjeç, duke kërcyer me disa miq të famshëm në një rezidencë private përpara se të vizitonte dy bare. Disa gazetarë finlandezë pretendojnë se kanë dëgjuar komente për përdorim droge në video. Pas publikimit të videos, Marin tha se kishte pirë alkool, por nuk ishte në dijeni të ndonjë droge. Ajo theksoi të drejtën e saj për të kaluar kohën e lirë në të njëjtën mënyrë si çdo person tjetër në moshën e saj.

Unë nuk kam marrë drogë dhe nuk kam konsumuar asgjë përveç alkoolit. Kam kërcyer, kënduar dhe festuar gjëra krejtësisht të ligjshme.  

Imazhet kanë përçarë kombin, duke ndezur një debat për shfaqjet e Marin në publik. Ajo është shprehur gjithashtu se:

Dua të tregoj se ka njerëz të zakonshëm me jetë të zakonshme në këto punë. Unë kam një jetë familjare, kam një jetë pune dhe kam kohë të lirë për të kaluar me miqtë e mi. pothuajse njësoj si shumë njerëz të moshës sime.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 54530 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE