Ai dëshiron një puthje nga ju dhe këto janë 4 shenjat që e tregojnë!

vovalbania August 25, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Ai dëshiron një puthje nga ju dhe këto janë 4 shenjat që e tregojnë!

A u pëlqen disa burrave kur gratë janë më të sigurta? Sigurisht që po. Një nga ankesat kryesore që burrat kanë për gratë, është se ata gjithmonë ndihen sikur duhet të fillojnë hapin e parë. Por, ndonjëherë ata kanë nevojën dhe dëshirën për t’u ‘përkëdhelur’ nga gratë. Ja 4 shenjat që tregojnë se ai dëshiron një puthje nga ju:

1.Zëri i tij ndryshon në mënyrë dramatike

Edhe nëse një djalë pret që ju të bëni lëvizjen e parë, ai do të përgatitet për një puthje në mënyra delikate. Zëri i tij do të bëhet më i butë. Ai gjithashtu mund të thellojë zërin e tij ose të fillojë të pëshpërisë në një mënyrë seksi. Fakti që ai po flet më butë do të thotë se ai po përpiqet të mbajë vëmendjen tuaj dhe të ketë edhe më shumë intimitet në bisedën tuaj.

2.Po bëhet i qetë

Një burrë që hesht, ju shikon, buzëqesh dhe megjithatë nuk duket nervoz, padyshim që po dërgon një mesazh. Ai po luan me tensionin seksual që ekziston mes jush. Momentet e vështira nuk janë domosdoshmërisht një gjë e keqe. Ju kujton të dyve se ka një tërheqje të fortë dhe që të dy fshehurazi (ose jo aq fshehurazi) dëshironi të putheni.

3.Ai ka qenë duke flirtuar me ju gjatë gjithë natës

Nëse ai flirton fort me ju gjatë gjithë natës dhe më pas befas bëhet i ftohtë kur hyni për ndonjë veprim, ai po luan me ju. Flirtimi me dikë për një mbrëmje të tërë është pjesë e lojës, kështu që nuk duhet të jetë çudi që një puthje mund të pasojë një mbrëmje vërtet të mirë.

4.Ai ju prek shumë gjatë gjithë natës

Një burrë me vetëbesim nuk e ka problem të ‘thyejë’ pengesën e prekjes dhe t’ju bëjë të kuptoni se i pëlqen t’ju prekë dhe të ndajë intimitetin fizik. Nëse ai nuk e ka problem t’ju prekë, flirton me ju dhe bën shumë kontakte me sy. Ai padyshim që pret që ju të bëni lëvizjen e parë, që do të thotë një puthje!

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58618 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE