Herën tjetër mendohuni dy herë, emoji-t zemra dhe kuptimi i secilës ngjyrë!

vovalbania August 25, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Herën tjetër mendohuni dy herë, emoji-t zemra dhe kuptimi i secilës ngjyrë!

Herë tjetër kur të dërgoni një emoji zemër në WhatsApp, mendohuni dy herë. Me sa duket ngjyrat mund të ndryshojnë plotësisht kuptimin e tyre. Të paktën sipas ‘Cosmopolitan’. Mësoni kuptimin e tyre:

Zemra e kuqe

Kjo është zakonisht shumë e thjeshtë, për ata me të cilët jeni vërtet të dashuruar.

Zemra e zezë

Zemra e zezë përdoret me ironi. Mund të përfaqësojë dashuri të thellë por toksike.

Zemra e bardhë

Emoji i bardhë i zemrës është ideale për të treguar simpati ndaj dikujt pasi ai ka humbur një njeri të dashur.

Zemra blu

Zemra blu mund të ketë përdorime të ndryshme. Nëse nuk keni asgjë për të shtuar në një bisedë në grup, zemra blu mund të funksionojë mirë këtu.

Zemra e verdhë

Ky emoji jep energji të butë. Kështu që mund të jetë e dobishme në një marrëdhënie të re.

Zemra e purpurt

Zemra e purpurt është ndoshta më emoji më i keq i grupit. Përfaqëson diçka të rreme dhe shumë ironi. Prandaj kini kujdes kujt ia dërgoni.

Zemra e gjelbër

Zemra e gjelbër nuk duhet domosdoshmërisht të përdoret sa herë që flisni për mjedisin. Me sa duket është e përshtatshme për njerëzit që njihni pak më pak, si të njohurit apo miqtë e miqve.

Ndërkaq, një fytyrë që dridhet, dy duar shtytëse dhe një zemër e thjeshtë rozë, këto janë vetëm disa nga emoji-t që do të miratohen këtë shtator. Përpara Ditës Botërore të Emoji-ve, Emojipedia ka krijuar modele modelesh për çdo emoji kandidat. Ndërsa disa mund që edhe të ndryshojnë, shumica e paraqitur për miratim janë konfirmuar.

E folura me emoji është një gjuhë universale, e njohur nga të gjithë përdoruesit e internetit dhe rrjeteve sociale. Por, a e keni menduar ndonjëherë se shumë prej nesh mund t’i përdorin ato krejtësisht gabim? Emojit e njohura mund të keqinterpretohen lehtësisht, të paktën kështu sugjeron studimi i ri.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58618 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE