Nëse të duhen ide për veshje, kalo nga Instagram-i i Dua Lipës

vovalbania August 25, 2022 0 koment 2 Mund të lexoni në minuta.
Nëse të duhen ide për veshje, kalo nga Instagram-i i Dua Lipës

Dua Lipa shquhet për super këngët dhe super kombinimet e veshjeve. Nëse do të frymëzohesh, thjesht hyr në Instagram-in e Dua Lipës dhe krijoji veshjes sipas stilit tënd.

Ndërkohë, ne të sugjerojmë:

 

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 52178 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE