Pas skandaleve të njëpasnjëshme publike, aktori Shia LaBeouf tregon se ishte pranë vetëvrasjes!

vovalbania August 26, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Pas skandaleve të njëpasnjëshme publike, aktori Shia LaBeouf tregon se ishte pranë vetëvrasjes!

Aktori i njohur Shia LaBeouf i cili vjen nga një familje e përzier çifute dhe e krishterë, zbuloi se u konvertua në katolicizëm pasi u shfaq si prift në “Padre Pio” si personazhi kryesor. Ndërsa hulumtoi për priftin e ndjerë italian, Francesco Forgione dhe qëndroi në një manastir për t’u përgatitur për rolin e tij në filmin e ardhshëm të “Abel Ferrara”, aktori 36-vjeçar tha se ai u tërhoq nga spiritualiteti ndërsa luftonte me idetë vetëvrasëse dhe ndjenjat e rrënjosura thellë të turpit.

“Unë kisha një armë në tavolinë. Unë isha atje”, i tha ylli i “Honey Boy” peshkopit Robert Barron gjatë një interviste 80-minutëshe, të publikuar në YouTube së fundmi. “Nuk doja të isha më gjallë kur ndodhi e gjithë kjo. Turp siç nuk e kisha përjetuar kurrë më parë, një lloj turpi që harron se si të marrësh frymë. Ju nuk dini ku të shkoni. Ju nuk mund të dilni jashtë dhe të merrni ushqim”,- shpjegoi ai.

Ai gjithashtu vuri në dukje se nuk e pranoi rolin si ‘Padre Pio’ për të gjetur Zotin, por mendon se fati i tij ishte i gjithë pjesë e planit të Zotit. “Tani e di që perëndia po përdorte egon time për të më tërhequr tek ai. Duke më larguar nga dëshirat e kësaj bote. Gjithçka po ndodhte njëkohësisht”, tha aktori. Mësimi rreth shlyerjes dhe faljes gjithashtu e lejoi atë të besonte se është i denjë për një shans të dytë.

“Ishte të shihja njerëz të tjerë që kanë mëkatuar përtej çdo gjëje që mund ta konceptoja ndonjëherë, që më bëri të ndihesha sikur, “Oh, kjo më jep shpresë”, i tha LaBeouf peshkopit. “Fillova të dëgjoja përvojat e njerëzve të tjerë të shthurur që kishin gjetur rrugën e tyre në këtë dhe më bëri të ndihesha sikur kisha leje”,-tha ai.

Kjo deklaratë vjen pasi ish-e dashura e tij, FKA Twigs e paditi atë për akuza seksuale, u nda me agjencinë e tij të talenteve CAA si dhe u pushua nga “Don’t You Worry Darling” në 2021. Aktori ka mohuar t’i ketë shkaktuar Twigs abuzime të pamëshirshme gjatë marrëdhënies së tyre. Sipas ‘Rolling Stone’, ata do të shkojnë në gjykatë më 17 prill 2023.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58053 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE