Ngjyra që do të mbizotërojë këtë vit u përket grave me karakter të “hekurt”!

vovalbania August 31, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Ngjyra që do të mbizotërojë këtë vit u përket grave me karakter të “hekurt”!

Ngjyra e kaltër në rroba rrezaton energji të fortë, posaçërisht nëse dëshironi t’i vishni, apo i keni në gardërobën tuaj. Nëse i vishni shpesh rrobat me ngjyrë të kaltër, duhet ta dini që ato kanë energji shumë të fortë. Konsiderohet që zgjedhja e ngjyrës së kaltër mund të tërheqë lumturi në fusha të ndryshme të jetës, aq më tepër në atë të dashurisë.

Posaçërisht ka tërhequr vëmendje më të madhe nuanca e kaltër falë promovimit të koleksionit të ri të shtëpisë së Modës Balenciaga, pastaj është bërë aktuale në fustanin e markës së sipërpërmendur kur në ‘Oscar’ u shfaq ylli televiziv Kim Kardashian.

Kjo ngjyrë moderne është sikurse nuancat e tjera trendi dhe është në gjendje të ngre humorin dhe vetvetiu mbështetet në trend-in e stilit dopamin të veshjes. Edhe pse nuanca e ceruleanit ende nuk e ka pushtuar plotësisht skenën e modës, deri tani nuk kanë mundur t’i rezistojnë adhurueset e shumta, ndërsa në raftet e markave të ndryshme do të gjeni lehtësisht shumë copa në këtë nuancë të theksuar blu.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 57810 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE