Shoqata gjermane e automjeteve parashikon dërgesa më të ulëta në SHBA dhe Europë tani në këtë kohë!

vovalbania September 02, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Shoqata gjermane e automjeteve parashikon dërgesa më të ulëta në SHBA dhe Europë tani në këtë kohë!

Shoqata gjermane e makinave VDA vendosi që të rishikonte edhe njëherë parashikimin e saj për tregun e makinave të pasagjerëve në Shtetet e Bashkuara dhe Europë të enjten, duke përmendur inflacionin, normat e interesit dhe problemet e vazhdueshme të zinxhirit të furnizimit.

Këto parashikime u rregulluan për dërgesat e makinave të pasagjerëve në SHBA për të parashikuar një rënie prej 7% këtë vit, nga një parashikim i mëparshëm prej një rënie prej 1%. Në Europë, ajo tha se priste që dërgesat të bien me 4%, nga një parashikim i mëparshëm pa ndryshim.

Në të kundërt, në Kinë, ku rimëkëmbja nga bllokimet e lidhura me pandeminë po përparonte më shpejt se sa pritej, ajo parashikoi rritje 9% krahasuar me një parashikim të mëparshëm prej 3%. Në nivel global, shoqata vazhdon të mos presë asnjë ndryshim nga dërgesat e vitit të kaluar, të cilat arritën në 71.4 milionë automjete – ende 9.2 milionë nën prodhimin e industrisë në 2019 para pandemisë.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58381 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE