I konvertuar në një kamionçinë Subaru Impreza WRX STI del në ankand!

vovalbania October 13, 2022 29 nuk lexohet 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
I konvertuar në një kamionçinë Subaru Impreza WRX STI del në ankand!

Subaru WRX STI, i cili është konvertuar në kamionçinë, është shfaqur në tregun e makinave të përdorura dhe ka dalë në ankand. Edhe pse disave nuk do t’ju pëlqejë “shkatërrimi” i një modeli të tillë Subaru, makina pas konvertimit duket sikur të ketë dalë nga fabrika.

2006 WRX STI kaloi pjesën më të madhe në Kaliforni dhe pasi u zhvendos në New York, pasoi një konvertim nga Smyth Performance. Kjo kompani është e njohur për konvertimin e Dodge Charger, Audi A4, Volkswagen Beetle dhe shumë të tjerë. Me pak fjalë, flasim për ekspertë që dinë se çfarë po bëjnë dhe cilësia e punimit duket qartë.

Lidhja midis shtyllës B origjinale dhe pjesës së pasme të mbyllur është e përsosur. Linja e shpatullave që përfundon në pjesën e sipërme të zonës së ngarkesave duket gjithashtu e fabrikës, madje edhe dritat e pasme të modifikuara duken të përshtatshme. Zhbllokimi i kapakut që shfaqet dhe ulja e derës së pasme zbulon një zonë ngarkese plotësisht të përdorshme prej alumini dhe është e mundur të vendosen ulëset e vjetra Subaru Brat me pamje nga pas.

Makina mori një sistem shkarkimi prej çeliku të pandryshkshëm, një katalizator me rrjedhje të lartë dhe fuqia e motorit me katër cilindra 2.5 litra me një turbocharger, i cili në konfigurimin e fabrikës jep 300 kuaj/fuqi, është rritur gjithashtu.

Motori shoqërohet me një transmision manual me 6 shpejtësi përmes të cilit fuqia transmetohet në të katër rrotat. Një sistem zanor Alpine kujdeset për tingullin, ndërsa pamja e makinës përmirësohet nga rripat Integrale 18 inç. Subaru Impreza WRX STI është tani në ankand, me ofertën më të lartë aktuale, 11 mijë dollarë. Ankandi përfundon më 14 tetor.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 18419 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE