Thënia e Ditës 13/10/2022 – Wake Me Up

vovalbania October 13, 2022 35 nuk lexohet 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Thënia e Ditës 13/10/2022 – Wake Me Up

Nëse dita juaj nis herët, Top Albania Radio e nis bashkë me ju. Çdo ditë mjafton një klikim për të dëgjuar dhe për të parë Almanakun, Horoskopin, Bursën, Thënien e Ditës, Fjalën e Ditës dhe Ditëlindjet.

Antiola Bame
Saix Dj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 18419 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE