Libri në radio dhe komentet pikante të Koloretos në “Sot Nuk Është e Hënë”!

vovalbania October 17, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Libri në radio dhe komentet pikante të Koloretos në “Sot Nuk Është e Hënë”!

E hëna juaj nuk mund të jetë e plotë pa ‘SNËH’. Një video për të mos u humbur me Koloreto Cukali dhe Blerina Shehu.

Koloreto Cukali
Blerina Shehu
Dj Ankloe

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 58477 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE