“Avatar: The Way Of Water” tashmë në Cineplexx, ja pse nuk duhet ta humbisni!

vovalbania December 17, 2022 38 nuk lexohet 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
“Avatar: The Way Of Water” tashmë në Cineplexx, ja pse nuk duhet ta humbisni!

Ashtu si në çdo episod të “At The Movies”, Edi dhe Edea na kanë njohur me premierën më të fundit që po shfaqet në Cineplexx.

Edea Demaliaj
Edi Hallaçi
Dj XXL

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 19411 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE