Ja si kanë ndryshuar numrat e ndjekësve të VIP-ave shqiptarë dhe të huaj!

vovalbania December 17, 2022 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Ja si kanë ndryshuar numrat e ndjekësve të VIP-ave shqiptarë dhe të huaj!

“Social Top 5”, një rubrikë që sjell vëmendjen tek personazhet e famshëm. Kjo rubrikë na jep më shumë detaje dhe informacione të reja në lidhje me yjet e botës së madhe të showbiz-it. Ja se cilët janë personazhet shqiptarë dhe ata të huaj që janë pëlqyer më shumë nga publiku gjatë kësaj jave.

Elios Shuli
Wizii Dj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 41935 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE