Fansi shton Luizin në certifikatë familjare!

vovalbania February 01, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Fansi shton Luizin në certifikatë familjare!

Padyshim që në ‘Ndryshe’ nuk mund të mungonte dhe rubrika plot humor nga Adi dhe Salsano.

Adi Pojana
Salsano Rapi
Dj Vini

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 55508 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE