“Jeni bërë një grup burrash talleni me mua”, Albana Ruçi nuk bie e pre e telefonatës kurth!

vovalbania February 01, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
“Jeni bërë një grup burrash talleni me mua”, Albana Ruçi nuk bie e pre e telefonatës kurth!

Padyshim që në ‘Ndryshe’ nuk mund të mungonte dhe rubrika plot humor nga Adi dhe Salsano.

Adi Pojana
Salsano Rapi
Dj Vini
Albana Ruçi

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 55497 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE