3 gjërat që njerëzit e suksesshëm bëjnë kur humbasin

vovalbania March 03, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
3 gjërat që njerëzit e suksesshëm bëjnë kur humbasin

Një frazë që dëgjojmë shpesh është se “ose fiton ose mëson”. Në fund të fundit, mënyra se si e përballojmë jetën dhe mbi të gjitha disfatat është ajo që na çon drejt suksesit.

Kështu më poshtë do të shohim 3 mënyra për të ndryshuar mendësinë tonë dhe për të përfituar nga çdo situatë në favorin tonë, në mënyrë që të mos lejojmë asgjë të na pengojë.

Ne e ndajmë mësime nga rezultati

Në vend që të përqendrohemi në atë që shkoi keq, ne mund të fokusohemi në gjithçka që shkoi mirë. Në këtë mënyrë, ne do të inkurajojmë, do të ndihemi të fortë dhe më pas do të punojmë për dobësitë tona.

Ne kërkojmë reagime

Pa reagime, pozitive apo negative, ne nuk mund të ecim përpara. Nëse i besojmë një mentori, një shoku apo partneri dhe pyesim se si mund të përmirësojmë, çfarë sheh ai që nuk e bëjmë dhe si mund ta rregullojmë, do të bëjmë disa hapa përpara.

Ne e përballojmë dështimin me mirënjohje

Mirë, ne nuk do ta falënderojmë universin për dështimin. Megjithatë, ne do të ndihemi mirënjohës, sepse mësojmë se çfarë na mungon në mënyrë që të mund t’i afrohemi ëndrrave tona në të ardhmen.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 48128 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE