“Sali Berisha ndërron jetë në fund të vitit 2023”/ Parashikuesja trondit me fjalët e saj: Do i ndodh diçka që…

vovalbania May 11, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
“Sali Berisha ndërron jetë në fund të vitit 2023”/ Parashikuesja trondit me fjalët e saj: Do i ndodh diçka që…

Parashikuesja Irini Kakacaj ka bërë ditën e sotme një parashikim shumë të fortë dhe të rëndë nga studio e ‘Shqipëria Live’

Parashikuesja është shprehur se kreu i Partisë Demokratike Sali Berisha do të ndërroj jetë në fund të vitit 2023.

“Sali Berisha për 2023 në fund të vitit ndërron jetë. Do i dal diçka që do jetë shumë tronditëse për atë në shëndetin e tij. Do i ndodh një gjë me shëndetin apo një aksident nuk e di. Jam 100% e bindur kur e them unë ajo bëhet sepse unë jam parashikuese.”- tha në studio Irini Kakaci.

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 47092 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE