Këmbimi valutor/ Çfarë po ndodh me dollarin dhe euron? Me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja?

vovalbania June 11, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Këmbimi valutor/ Çfarë po ndodh me dollarin dhe euron? Me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja?

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 97.6 lekë dhe do të shitet me 99 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 105.2 lekë dhe do shitet me 106.2 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 107.8 lekë dhe do shitet me 109 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 122.2 lekë dhe do shitet me 123.5 lekë.

Këmbimi valutor/ Çfarë po ndodh me dollarin dhe euron? Me sa

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 26332 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE