A ka personazhe të famshëm që janë tradhtuar?! Ervin Kurti zbulon të pathënat e “1 Herë Mat”…

vovalbania August 01, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
A ka personazhe të famshëm që janë tradhtuar?! Ervin Kurti zbulon të pathënat e “1 Herë Mat”…

I ftuar në emisionin “Live From Tirana” ka qenë gazetari Ervin Kurti. Ai ka folur më shumë për emisionin e tij “1 Herë Mat” si dhe tradhtitë që ndodhin më shumë gjatë verës…

Albana Ruçi
Ervin Kurti
Wizii Dj

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 26332 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE