5 rimelët më të mirë të papërshkueshëm nga uji që do të qëndrojnë në vend pavarësisht nga moti!

vovalbania August 02, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
5 rimelët më të mirë të papërshkueshëm nga uji që do të qëndrojnë në vend pavarësisht nga moti!

Zgjatja, vëllimi dhe kthyerja në një shkallë mbresëlënëse, ka vetëm një zonë në të cilën rimeli dështon: rezistenca ndaj ujit. Disa nga rimelët më të mirë do t’i rezistojnë shiut, lotëve dhe madje edhe zhytjes në oqean. Dhe ndërsa historikisht mund t’ju është dashur të bëni pak kompromis për pamjen e qerpikëve në mënyrë që ajo t’i rezistojë lagështirës, formulat e papërshkueshme nga uji janë shfaqur me hapa të mëdhenj dhe shumë prej tyre duken po aq të mira sa homologët e tyre që nuk largojnë ujin.

Thënë kështu, ka disa dobësi të përgjithshme për këto blerje që pengojnë ujin. Nima Pourian, themeluesja e UKLASH shpjegon:

Disa rimelë të papërshkueshëm nga uji mund të ngjiten tek qerpikët si ngjitës dhe janë shumë të vështira për t’u hequr në fund të ditës. Kjo mund të çojë në fërkim të tepruar të syve apo edhe të bëjë që disa bojë për vetulla të qëndrojnë në qerpikë të dyja këto mund të shkaktojnë rënie të panevojshme të qerpikëve dhe mund t’i bëjnë qerpikët tuaj më të dobët. 

Nëse nuk po planifikoni të notoni ose të derdhni disa lot, grimierja dhe prezantuesja e podcast-it Rose Gallagher në të vërtetë rekomandon të provoni një nga rimelët më të mirë për përdorim të përditshëm, pasi ato janë pak më të lehta për t’u hequr dhe do t’i rezistojnë njollosjes.

Nëse po planifikoni përpara për atë pushim veror ose thjesht dëshironi diçka që do të zgjasë gjatë një noti javor, më poshtë kemi shqyrtuar rimelët më të mirë të papërshkueshëm nga uji për t’ju ndihmuar të gjeni atë që përputhet me preferencat dhe buxhetin tuaj.

1. BENEFIT BADGAL BANG! WATERPROOF MASCARA

2. MAYBELLINE SKY HIGH WATERPROOF MASCARA

3. TOO FACED BETTER THAN SEX WATERPROOF MASCARA

 4. ESSENCE LASH PRINCESS WATERPROOF MASCARA

5. MACSTACK WATERPROOF MASCARA

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 32605 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE