Fjala që duhet të shmangni kategorikisht në ambientet e punës!

vovalbania August 14, 2023 0 koment 1 Mund të lexoni në minuta.
Fjala që duhet të shmangni kategorikisht në ambientet e punës!

Në pjesën e komunikimit është një fjalë e vetme që mund të shkaktojë lehtësisht keqkuptime. “Do të përpiqem të arrij herët atje ose “Do të përpiqem të dërgoj emailin deri sonte.” E keni kuptuar që bëhet fjalë për “Do përpiqem”.  Pse nuk duhet ta thoni kurrë këtë fjalë? Së pari shkatërron vetëbesimin sidomos, në aspektin professional, “do të përpiqem” dhe “ndoshta” nuk ndihmojnë imazhin tuaj.

E dyta tregon pavendosmëri. Kur përdorni një fjalor të fortë që nuk u lë vend të tjerëve të besojnë e mbani fjalën, me “do të përpiqem” tregoni se i thyeni premtimet. Nuk frymëzon askënd. Duke përdorur fraza që nuk tregojnë besim në personin tjetër dhe në veten tuaj, ju nuk jeni duke frymëzuar, por vetëm duke shkaktuar dyshime

Biletë:

vovalbania

Redaktori nuk ka dhënë ende asnjë informacion për veten e tij.

Total 47105 ka shpërndarë postimin.
MEDIAT SOCIALE